आप मेरे गधे की कोशिश करना चाहते हैं! सह करने की कोशिश मत करो! यह खेल कभी खत्म नहीं होगा!.https://www.redtube.com/ मेरे 60 वर्षीय प्रेमी को कमबख्त रूप से कमबख्त जब वह मेरे प्रतिशोध को मारने की निरंतर कल्पना को प्राप्त करती है.https://www.handjobs-xxx.com/ सेक्सी Yubilian एक ही समय में दो dildos है गर्म n गंदा कार्रवाई. पड़ोसी पड़ोसी fucks.https://jizzporn.xxx/ Pawg Cutie Melissa एंजेलो एक बड़ा काला मुर्गा पूजा करता है और एक गन्दा गन्दा गन्दा गन्दा छोड़ देता है.https://www.youporn.com/ गर्म जींस में मेरे डिक पर विशाल गधा सौतेली बेटी. परेशानी गधा मोम पुराना जूता छोड़ना नहीं चाहता था इसलिए वह निगलती है.https://loveporn.xxx/ भाग्यशाली काले दोस्त पैसे के लिए एक खराब सफेद चलने चूसने के बाद श्यामला गृहिणियों को रिवर्स में फिल्माया गया. गंजा फूहड़ उसकी मुंडा बिल्ली बकवास हो जाता है.https://www.sexytube.me/
An toàn lao động

Bộ đề thi giữa học kì 2 môn tiếng Anh lớp 8 năm 2021 – 2022

Bộ đề thi giữa học kì 2 môn tiếng Anh lớp 8 năm 2021 – 2022 gồm 6 đề kiểm tra có đáp án kèm theo dành cho các em học sinh lớp 8 thử sức nhằm kiểm tra kỹ năng và củng cố kiến thức môn Tiếng Anh.

Tài liệu bao gồm 6 đề thi giữa kì 2 lớp 8 môn Anh có đáp án chi tiết kèm theo ma trận đề thi. Đề thi được biên soạn có nội dung bám sát chương trình SGK lớp 8. Hi vọng tài liệu sẽ cung cấp cho các em học sinh có thêm những kiến thức bổ ích trong quá trình học tập cũng giúp các thầy cô giáo có thêm tư liệu tham khảo ra đề thi. Sau đây, bạn đọc cùng tham khảo nội dung tài liệu trong bài viết dưới đây.

Đề thi giữa học kì 2 môn tiếng Anh lớp 8 – Đề 1

TRƯỜNG THCS ………………..

TỔ TIẾNG ANH

————

ĐỀ KIỂM TRA CHẤT LƯỢNG GIỮA HKII

NĂM HỌC 2021-2022

MÔN: TIẾNG ANH LỚP 8

Thời gian làm bài: 45 phút

PART ONE: LISTENING: Listen to a conversation between Chau and her father. Fill in the table with the information you hear (2pts)

When? What happened?
7th or 8th century The first printed (1)……………… appeared in China.
(2) …………………… The telegraph was invented.
early 20th century Two new forms of new media appeared: Radio and newsreels.
(3) …………………… Television became popular.
mid-and- late 1990s (4) ……………. became a major force in journalism.

PART TWO: PHONETICS: (1pt)

Question II. Find the word which has different sound in the part underlined.(0.5pt)

1. A. other

B. leather

C. wealthy

D. brother

2. A. untreated

B. measure

C. pleasure

D. bread

Question 2. Find the word with a different stress pattern from the others in each line. (0.5pt)

1.A. radiation

B. groundwater

C. absolutely

D. terribly

2. A. disaster

B. pollution

C. permanent

D. eruption

PART THREE: VOCABULARY AND GRAMMAR: (2.5pts)

Question I. Choose the best answer by circling A, B, C or D: (2pts)

1. If I were you, I … do something to prevent him from littering.

A. would

B. did

C. will

D. do

2.Earth … by the gravity of the Sun and orbits around it.

A. holds

B. is held

C. is holding

D. held

3. By the time we … to the cinema, the film had started.

A. gets

B. had got

C. has got

D. got

4. When the policeman came there, the robber …

A. had left

B. has left

C. left

D. was left

5. All people who were without homes in the flood were provided with … accommodation.

A. short

B. temporary

C. present

D. instant

6. Seven of ten people prefer face-to-face … when having a date.

A. language

B. contact

C. code

D. sign

7. When thermal pollution happens, the water temperature in streams, rivers, lakes and oceans … .

A. changes

B. keeps

C. remains

D. stays

8. Australia is home to … animals like kangaroos and koalas.

A. only

B. rare

C. unique

D. precious

Question II. Give the correct form of the words given to complete the sentences. ( 0.5 pt)

1. The ……………… are concerned about the oil spills in East Sea. (environment)

2. Scotland is a ……….. land and this is noted for its rich and interesting history. (legend)

PART FOUR: READING (2.5 pts)

I. Read the passage and fill in each gap with a suitable word. (1.25 pts)

Telepathy: Mind to Mind Communication

The (1) …………… “telepathy” has been derived from the words “tele” meaning “distance” and “pathy” meaning “feeling”. So telepathy actually means getting feelings through a distance. Telepathy is the communication (2) …………. two minds, separated over a distance, without the (3) …………… of the five known senses. At some point of time or the other, we all have experienced telepathy. Maybe you were thinking of someone you haven’t talked to for months and you suddenly get a call from them. Or (4) ………….. two people are together, they might say the same thing at the same time. These are spontaneous mind-to-mind (5) …………… that tend to occur frequently between closely related individuals.

II. Read the passage then answer the questions: ( 1.25 pts)

Alaska is perhaps the most amazing state in the USA. It has coaslines facing both the Arctic Ocean and the Pacific Ocean. This state has an incredible three million lakes. That’s four lakes per person living there. Many cities in Alaska cannot be reached by road, sea, or river. The only way to get in and out is by air, on foot, or by dogsled. That’s why Alaska has the busiest sea airport in the world, Lake Hood Seaplane Base. Nearly two hundred floatplanes take off and land on the water of this airport every day. It’s really a fun scene to watch. Alaska is called the Land of Midnight Sun because in summer, the sun does not set for nearly three months. But in winter the sun stays almost unseen. All Alaskans take special pride in their beautiful and unique state.

1. Where is Alaska ?

…………………………………………………………….…………….

2. Does it have three thousand lakes?

……………………………………………….……………

3. Which method can always be used to reach a place in Alaska?

……………..……………..

4. Why is Alaska called the Land of Midnight Sun?

………………..………………………….

5. How do the people in Alaska feel about their state?

………………..…..………………

PART FIVE: WRITING (2pts)

I. Rewrite these sentences, so that their meaning stays the same, using the beginning given for each.(1 pt)

1. Nhung didn’t go to the cinema with her friends because her younger sister was ill.

Because of …… ………………………………………..………………………………………

2. The earthquake struck the city and destroyed completely thousands of buildings and houses.

The city …………………………………………………………..………………………………

3. Who wrote this poem in the 19th century?

By whom ………………………………………………………………..………………………?

4. Minh isn’t hardworking, so he often gets bad marks.

If ………………………………………………………………………………..……….……….

II. Combine each pair of the following sentences into one, using the suggested words or phrases in the brackets. (1 pt )

1. I’m not you. But I think you should recycle these plastic carrier bags. (If)

………………………….……………………………………………

2. All flights had to be cancelled. That’s because of the pilots’ sudden strike. (so)

………………………….……………………………………………

3. The environment is polluted. Birds and plants die. (cause)

………………………….……………………………………………

4. The food is contaminated. People’s health is poor. (lead to)

………………………….……………………………………………

Đáp án đề thi giữa học kì 2 môn tiếng Anh

PART ONE: LISTENING: Listen to a conversation between Chau and her father.

When? What happened?
7th or 8th century The first printed (1) newspaper appeared in China.
(2) in the late 19th century The telegraph was invented.
early 20th century Two new forms of new media appeared: Radio and newsreels
(3) in the 1950s Television became popular.
mid-and- late 1990s (4) the Internet became a major force in journalism.

Tape Transcript:

Chau: Dad, I’m doing an assignment. Can You help me with the information?

Chau’s father: What is the assignment about?

Chau: IT about the important dates of the media. Where and when did the first printed newspaper appear, Dad?

Chau’s father. It first appeared in the 7th or 8th century AD, in China.

Chau: And when was the telegraph invented?

Chau’s father: Perhaps it was in the late 19th century. Do you know what two forms of news media appeared in the early 20th century?

Chau: Radio and newsreels?

Chau’s father: Excellent! And when did television become commercially viable, can you guess?

Chau: In the 1940s?

Chau’s father: No, it was in the 1950s.

Chau: When did the Internet become a major force in journalism?

Chau’s Father: In the mid- and late 1990s.

Chau: Thank you. Dad. Now I can answer all the questions for my assignment.

……………

Đề thi giữa học kì 2 môn tiếng Anh lớp 8 – Đề 2

Ma trận đề thi giữa kì 2 môn tiếng Anh lớp 8

Tên chủ đề Nhận biết Thông hiểu Vận dụng Cộng
TNKQ TL TNKQ TL Vận dụng Vận dụng cao
TNKQ TL TNKQ TL
PHONETICS
LEXICO-GRAMMAR
– Phonetics

– Vocabulary unit 1,2,3

– Grammar

· Gerund

· comparative

· a/an/the

· Questions

– word form
Số câu hỏi 8 2 10
Số điểm 2

(20%)

0,5

(5%)

2,5

(25%)

II.

Reading

10 câu

2,5p

Life in the countryside Peoples of Viet Nam
Số câu hỏi 5 5 10
Số điểm 1.25

(12.5%)

1.25

(12.5%)

2,5

(25%)

III. Writing

5 câu

2,5pt

– Comparative

– Gerund

– questions

Write a passage of (120-150 words ) about the change of Vietnamese countryside or your village , hometown
Số câu hỏi 4 1 5
Số điểm 1,5

(15%)

1

(10%)

2,5

(25%)

IV. Listening

7 câu

2,5pt

Peoples of Viet Nam leisure activities
Số câu hỏi 5 5 10
Số điểm 1.25

(12.5%)

1.25

(12.5%)

2,5

(25%)

TS câu hỏi 8 5 10 5 6 1 35
TS điểm 2

(20%)

1.25

(12.5%)

2,5

(25%)

1.25

(12.5%)

2

(20%)

1

(10%)

10

100 %

Đề kiểm tra giữa kì 2 lớp 8 môn Anh

PART 1: LISTENING (2.5pts)

I. Listen to a conversation and match Nam’s hobbies and leisure activities with different stages in his life. You will listen TWICE..(1.25pt)

Stages of life Hobbies/Leisure activities
1. childhood A. volunteering
2. primary school B. playing with toys
3. secondary school C. playing tennis
4. university D. reading comics
5. marriage E. hanging out with classmates

Answer: 1………. 2………… 3………….. 4…………. 5………….

II. Listen to the passage and then complete each blank with one correct word (1.25pt)

1. Five-coloured sticky rice is important to northern ………………………… region.

2. Five- coloured sticky rice has ……………… colours: red, yellow, green, purple and white.

3. It is made using natural roots and ……………………. leaves.

4. Purple or black symbolises ……………….

5. Five-coloured sticky rice is usually made and enjoyed at ………………

PART 2: USE OF LANGUAGE (2.5pts)

I. Choose the best answer for each of the following sentences. (1pt)

1. Harvesting the rice is much ……………………. than drying the rice.

A. more harder

B. more hardly

C. hardlier

D. harder

2. Look! Some children are ………………the buffaloes.

A. picking

B. Playing

C. Driving

D. herding

3. Among the ethnic minorities,………………. Tay have the largest population.

A. a

B. An

C. the

D. Ө

4. …………………. DIY brings you a lot of amazing benefits.

A. Doing

B. reading

C. Playing

D. Going

5. The 54 ethnic peoples of Viet Nam are _________, but they live peacefully.

A. diverse

B. similar

C. unlike

D. the same

6. ‘Children in my village often fly their kites in dry rice fields.’ ‘_______’

A. It’s right up my street!

B. That’s awesome.

C. Exactly what I want.

D. How interesting!

7. ____________ month is the Hoa Ban Festival of the Thai people held in?

A. When

B. Which

C. How many

D. How often

8. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others.

A. princess

B. president

C. present

D.broccoli

II- Put the correct form of the word in the blank to complete each question. (0.5pt)

1. He doesn’t fancy ………… beach volleyball because he hates sand. (play)

2. The ……………….. have a very hard life. They cannot live permanently in one place. (nomadic)

PART 3: READING (2.5 pts)

I. Choose the word or phrase among A, B, C or D that best fits the blank space in the following passage. (1.25 pt)

Nowadays, leisure activities are totally different from the past. Many people no longer enjoy (1)

__________in outdoor activities after school. In stead, they(2)__________playing computer games or surfing the web in their free time. Some people rely too much on computer and the Internet. For example, they prefer(3)______ messages to having a face-to-face conversation with friends. Even when people (4)________out with their friends, they rarely talk but they use their phones to surf web. However, many people dislike the Internet and the(5)________world. They hate to waste time on the computer and enjoy other activities such as reading, shopping or sporting.

1.A.participate

B.to participate

C. participating

D. participates

2.A.fancy

B.don’t mind

C.dislike

D.hate

3.A.send

B.to send

C.to sending

D. sends

4.A.play

B.rely

C.meet

D.hang

5.A.virtual

B.real

C.fake

D.new

II. Read the following passage then answer the questions (1.25 pt):

Gong culture in the Central Highlands of Viet Nam has been recognized by UNESCO as a Masterpiece of the Intangible Heritage of Humanity. Gong culture covers five provinces of the Central Highlands: Kon Tum, Gia Lai, Dak Lak, Dak Nong and Lam Dong. The masters of gong culture are the ethnic groups of Bahnar, Sedang, Mnong, Coho… The Gong Festival is held annually in the Central Highlands. In the festival, artists from these provinces give gong performances, highlighting the gong culture of their own province. For the ethnic groups of the Central Highlands, gongs are musical instruments of special power. It is believed that every gong is the symbol of a god who grows more powerful as the gong gets older. Therefore, gongs are associated with special occasions in people’s lives, such as the building of new houses, funerals, crop praying ceremonies… The gong sound is a way to communicate with the gods.

Answer the questions:

1.Where does Gong culture exist?

…………………………………………………

2.How often is the Gong Festival held?

…………………………………………………

3.What do artists do in the Gong Festival?

……………………………………………..

4. Are Gongs pieces of folk music?

………………………………………………

5. Is the gong sound a way to communicate with the ancestors?

………………………………………

PART 4: WRITING (2.5pts)

I. Rewrite the second sentence so that it has a similar meaning to the first one (0, 75pt)

1. My house is smaller than your house.

Your house .……….……….……….……….……….…

2. Jenny finds reading poetry boring.

Jenny dislikes……………………………………………………..

II. Write questions for the underlined parts. (0, 75pt)

1. Ethnic people often hold festivals in spring.

…………………………………………………………………

2. They often gather together at the communal house in special occasions.

…………………………………………………………………………………

III. Write a passage of (120-150 words ) about the change of Vietnamese countryside or your village , hometown. (1pt).

You may write it with your own ideas or answer the questions below as some clues for your passage.

  • Has the countryside changed positively or negatively or both of them ?
  • How about positive changes to the countryside ?
  • · What about negative ones ?

Đáp án đề thi giữa kì 2 môn tiếng Anh lớp 8

PART 1: LISTENING (2pts)

I. Listen to a conversation and match Nam’s hobbies and leisure activities with different stages in his life. You will listen TWICE.

1. B

2. D

3. E

4. A

5. C

Audio script:
Joan: Nam, could you tell me about your hobbies and leisure activities?
Nam: No problem. When I was a very little child, I liked playing with toys. I had hundreds of toys at home. When I attended primary school, I loved reading comics. I had a very big collection of comics that I still keep until today.
Joan: What about when you attended secondary school?
Nam: As a teenager, I preferred socialising with friends than being on my own. So I often hung out with my classmates after school.
Joan: That was a significant change! What leisure activities did you do when you became a student at university?
Nam: During my student life I became interested in helping people, so I often attended volunteering activities in hospitals to help elderly people.
Joan: What about now, when you have married?
Nam: Oh now I don’t have time for volunteering activities. In my free time I often play tennis. I try to keep fit because health is very important for an enjoyable life.

II. Listen to the passage and then complete each blank with one correct word (1pt)

1. Five-coloured sticky rice is important to northern mountainousregion.

2. five- coloured sticky rice has fivecolours: red, yellow, green, purple and white.

3. It is made using naturalroots and leaves.

4. Purple or black symbolises water

5. Five-coloured sticky rice is usually made and enjoyed at Tet

Audio script:

Five-coloured sticky rice is an important traditional dish of many ethnic minorities in the northern mountainous regions. People call the dish five- coloured sticky rice because it has five colours: red, yellow, green, purple and white. The things that create the colours are not chemicals but natural roots and leaves. The five colours of the dish represent five elements of life according to Vietnamese beliefs: yellow is earth, red is fire, green is plants, white is metal, and purple or black is water. People believe that these five elements create harmony between heaven and earth. Five-coloured sticky rice is usually made and enjoyed at Tet, in festivals and ceremonies, on special occasions, and whenever the family has guests.

…………………………………….

Đề thi giữa học kì 2 môn tiếng Anh lớp 8 – Đề 3

A. LISTENING( 2points)

I. Listen to the news on solar energy and decide whether the statements are true or false. (1pt)

1………. Solar energy can be cheap and clean.

2………. Most of our electricity now comes from nuclear power.

3………..Solar energy can be used on cloudy days.

4………. All buildings in Sweden will be heated by solar energy in 2050.

II. Listen again and fill in each blank with one word you hear. (1pt)

1. The sun can be an _________source of power.

2. Solar energy doesn’t cause_________.

3. A lot of ________countries in the world are already using solar energy.

4. Solar panels are installed on the _______of a house to receive the energy from the sun.

B. VOCABULARY – GRAMMAR (2.5pts)

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently. (0.5 pt)

1. A. ou t B.r ou nd C.ab ou t D.w ou ld

2. A.h appy B. h our C. h igh D. h otel

3. A. m a y B.c a n C.st a y D.s a y

4. A. shr i ne B.v i llage C.r i ver D.p i cnic

5. A.h a mburger B.b a nyan C.entr a nce D.sn a ck

II. Choose the best option marked A, B, C or D to complete each sentence. (2 pts)

1. He wishes he ________fly.

A. can

B.will

C.should

D.could

2. They ________- in that house for 20 years.

A. live

B.are living

C.have lived

D.lived

3. He worked very hard, ________- he passed the exam easily.

A. and

B.so

C.but

D.because

4. Every Saturday, they play tennis ________3p.m and 5p.m.

A. from

B.between

C.up to

D.at

5 . A new hospital ______- next year.

A. is built

B.will be build

C.will built

D.will be built

6. “Would you like to have lunch with us?” – “ _________________.”

A. Yes, I’d love to

B.Yes, I would

C.No, I wouldn’t like

D.All right

7. The bus stopped at a/an ________- to get some more fuel.

A. gas station

B.pond

C.store

D.airport

8. They often go to that _______- to pray.

A. school

B.park

C.shrine

D.market

C. READING (1.5pts)

I. Read the passage carefully then decide whether the following statements are true (T) or false (F). (1 pt)

My name’s Ngan. I’m lucky enough to have a very nice Australian pen pal. Her name’s Jenny. She and I are the same age and we have a lot of things in common.

Although my English was not very good at first, we were able to understand each other quite well. My English has improved a lot, so it’s better now. Jenny has never been to Viet Nam. However, she thinks well of our country and our people. When she comes to Viet Nam, I will take her to some interesting places, especially our World Heritage Sites, such as Ha Long Bay, Hoi An Ancient Town, My Son Tower. Through her mail, she tells me about her country. Thanks to Jenny, I know more and more about Australia. I hope to be an exchange student in Australia some day and we will be able to meet.

T F
1. Ngan is the same age as Jenny.
2. Ngan’s English is better than before.
3. Jenny has already visited Viet Nam.
4. Ngan’s pen pal hopes to be an exchange student in Viet Nam some day.

II. Read the text/passage carefully then answer the questions below. (0.5 pts)

Last weekend, Peter had a day trip to the countryside with some of his classmates. They went to visit Uncle Tom’s farm. They left early in the morning and went there by bus . Uncle Tom and some workers met them at the bus stop and took them to their farm. On the way, Uncle Tom showed them fields of corn and vegetables. After lunch they went for a walk round the farm. In the afternoon they went to the cattle farm. A lot of horses, cows, buffaloes, sheeps were raised here. They saw a new-born calf in the cowshed when they helped the farmers to feed the cows. After having some tea and cakes they said goodbye and went home. It was an enjoyable day!

Questions:

1. When did Peter and his classmates go to visit Uncle Tom’s farm?

→………………………………………………………………………………………………..

2. What did they do in the afternoon?

→………………………………………………………………………………………………..

D. WRITING(2pts)

I. Finish each of the following sentences in such a way that it means the same as the sentence printed before it. (1.5 pts)

1. 1. Lan is going to invite her friends to her birthday party.

→ Lan’s ……………………………………………………………………………………..

2. We have learnt English for four years.

→ We started………………………………………………………………………………..

3. It was cold, so I turned the heating on.

→ I turned …………………………………………………………………………………..

II. Use the words given to make meaningful sentences./ (0.5 pt)

1. She/ wish/ have/ bigger house

→……………………………………………………………………………………………

2. Rice/ grow/ tropical countries.

→……………………………………………………………………………………

Đáp án đề thi giữa kì 2 Anh 8

A. LISTENING( 2points)

I. Listen to the news on solar energy and decide whether the statements are true or false. (1pt)

1. T 2. F 3. T 4.F

II. Listen again and fill in each blank with one word you hear. (1pt)

1. effective 2. pollution 3. countries 4. roof

B. VOCABULARY – GRAMMAR(2.5pts)

I. Choose the word that has the underlined part pronounced differently. ( 5 items x 0,1 = 0,5 pt)

1. D 2. B 3. B 4. A 5.C

II.Choose the best option marked A, B, C or D to complete each sentence. ( 8 items x 0,25 = 2,0 pts)

1. D 2. C 3. B 4. B
5.D 6. A 7. A 8. C

C.READING (1.5pts)

I. Read the passage carefully then decide whether the following statements are true (T) or false (F). (4 items x 0,25 = 1,0 pt)

1. T 2. T 3. F 4. F

II. Read the text/passage carefully then answer the questions below. (0.5pt)

1. Peter and his classmates /They went to visit Uncle Tom’s farm last weekend.

2. In the afternoon they went to the cattle farm.

D.WRITING (2pts)

I. Finish each of the following sentences in such a way that it means the same as the sentence printed before it. (3 items x 0,5 = 1,5 pts)

1. Lan’s friends are going to be invited to her birthday party.

2. We started learning English four years ago.

3. I turned the heating on, because it was cold.

II. Use the words given to make meaningful sentences. (2 items x 0,25 = 0.5 pt)

1. She wishes she had a bigger house.

2. Rice is grown in tropical country.

Đề thi giữa kì 2 Anh 8 năm 2021 – Đề 4

I. LISTENING :

A .Listen Are these statements true or false ? Check (P) the correct answer.(1pt). True False

1. Cindy isn’t so tall .

2. Bob is in his teens.

3. Anne is 29.

4. Patil’s cousin has blond hair

B . Listen to the tape and write the missing word : (1 pt)

Let’s Recycle!

M: Hi, Jane! Have you heard about the new laws to help ………(1)……… recycle?

W: I heard about them on the news last night. I don’t think I like them.

M: The government wants to keep the environment clean by recycling paper, ………(2)………, and glass instead of throwing these things away.

W: But who wants to pay an extra 50 cents each time you buy a cup of coffee? That’s a lot of money!

M: 50 cents? It’s only five cents extra for a paper cup.

W: I thought it was 50 cents!

M: No, it’s only five cents. Don’t worry. And you can get your money ………(3)……….when you return the cup.

W: That’s fair. Well, maybe the government is right, after all. I’ll return all the paper coffee cups I use from now on.

M: Good! We all need to ………(4)………….. . It helps to keep the environment clean

B.USE OF LANGUAGE

Question II. Find the word which has different sound in the part underlined. (0.5 points)

1. A. wanted B. naked C. danced D. needed

2. A. who B. when C. where D. what

1. A. around B. various C. sound D. mountains

2. A. buffalo B. photo C. limestone D. botanical

Question IV. Choose the best answer. (A,B, C or D ). ( 1.5 points)

1. Mi and Nick like ______________ back Mi’s home village on holiday.

A. comes

B. come

C. came

D. coming

2. If the factory ________dumping poison into the lake, all the fish and other aquatic animals will die.

A. continues

B. to continue

C. continued

D. will continue

3.Water ________________ in the lake has made the fish die.

A. pollution

B. pollute

C. polluted

D. polluting

4.If the air wasn’t dirty, I ________________ so much.

A. wouldn’t sneeze

B. sneeze

C. would sneeze

D. to sneeze

5. If the factory continues dumping poison into the lake, all the fish and other aquatic animals ______

A. die

B. to died

C. dead

D. will die

6. Water pollution is the ________________ in the lake has made the fish die.

A. contaminating

B. contaminate

C. contaminated

D. contamination

Question V. Put the verbs in brackets into the correct form.( 1.5 points)

1.He usually ( go) ______________ to school by bike.

2.My father used to (go) ______________fishing when he was a child.

3.They ( live) ______________ here for 8 years.

4.If we (recycle) ________ more, we will help the Earth.

5. Factories (not dump) ______________waste into rivers if the government fines them heavily.

6. If people travel to work by bus, there (be) ______________fewer car fumes.

C-READING:

Question VI Read the passage and choose the correct answer A, B, C or D.(2.0 points)

Environmental pollution is a term that (1)______ to all the ways by which man pollutes his surroundings. Man dirties the air with (2)______ gases and smoke, (3)_____ the water with chemicals and other substances, and damages the (4)_____ with too many fertilizers and pesticides. Man also pollutes his surroundings (5)_____ various other ways. For example, people ruin natural beauty by (6)_____ junk and litter on the land and in the water.

Environmental pollution is one of the most serious problems facing mankind today. Air, water and soil are necessary to the (7)_____ of all living things. Badly polluted air can cause illness, and (8)_____ death. Polluted water kills fish and other (9)_____ life. Pollution of soil reduces the amount of land that is available for growing food. Environmental pollution also brings ugliness to man’s (10)_____ beautiful world.

1. A. means B. refers C. provides D. reduces

2. A. thick B. natural C. exhaust D. influent

3. A. purifies B. pumps C. sprays D. poisons

4. A. soil B. forests C. streets D. beaches

5. A. on B. in C. by D. with

6. A. spoiling B. leaving C. scattering D. gathering

7. A. survival B. environment C. development D. growth

8. A. so B. ever C. too D. even

9. A. animal B. marine C. human D. plant

10. A. nature B. natural C. naturally D. natured

D-WRITING:

Question VII. There is a mistake in the four underlined parts of each sentence. Find the mistake (A, B, C, or D ) and correct it. ( 1. 0 point)

1.Water pollute(A) in the lake has (B)made(C) the fish die. (D)

2. Factories (A)don’t (B) dumpwaste into(C) rivers if the government fines them heavily.

3.The earthquake occurred (A)at midday (B)when many (C)people had (D)lunch.

4.Hundreds(A) of houses destroyed(B) after a tornado hit (C) the small town (D)of Texas.

Question VIII.Complete the second sentence so that it has similar meaning to the first sentence.(1.0 point)

1.Students are more aware of protecting the environment. Teachers teach environmental issues at school.

If …………………………………………………………………………………………………

2.People speak English all over the world.

English …………………………………………………………………………………………..

3.Many rivers and lakes are poisoned.Factories produce waste and pour it into rivers and lakes.

Because ………………………………………………………………………………………….

4.They provided food then cleared up the debris.

After they………………………………………….

Đáp án đề thi giữa kì 2 Anh 8

A.LISTENING

Question I: Mỗi ý đúng được 0,25 điểm

1. F

2. T

3. F

4. T

Question II: Listen to the tape and write the missing word : Mỗi ý đúng được 0,25 điểm

1 . people

2. Metal

3. Back

4. recycle

B.USE OF LANGUAGE

Question II: Mỗi ý đúng được 0,25 điểm

1.C

2.A

3. B

4. D

Question IV: Mỗi ý đúng được 0,25 điểm

1.D

2.A

3.A

4.A

5.D

6.D

Question V: Mỗi ý đúng được 0,25 điểm

1.goes

2.go

3.have lived

4.recycle

5.won’t dump

6.will have

C.READING

Question II : Mỗi ý đúng được 0,2 điểm

Answer

1.B

2.C

3.D

4.A

5.B

6.C

7.A

8.D

9.B

10.C

D.WRTING

Question VII Mỗi ý đúng được 0,25 điểm

1. A Water pollution

2.B won’t dump

3.D were having

4.B were destroyed

Question VIII Mỗi ý đúng được 0,25 điểm

1. If Teachers teach environmental issues at school, Students will be more aware of protecting the environment.

2. English is spoken all over the world.

3. Many rivers and lakes are poisoned because factories produce waste and pour it into rivers and lakes.

4. After they had provided food, they cleared up the debris.

……………………………….

Mời các bạn tải file tài liệu để xem thêm nội dung chi tiết

Bản quyền bài viết thuộc trường Công ty cổ phần Giáo Dục Việt Nam. Mọi hành vi sao chép đều là gian lận!
Nguồn chia sẻ: Công ty cổ phần Giáo Dục Việt Nam (Giaoduccantho.edu.vn)

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai.

Back to top button